Inter Milan-stjernen Ivan Perisic rygtes væk fra den italienske storklub. Premier League-klubben Liverpool skulle have stor interesse, i at hente Perisic til Anfield.

Af Lasse D. Drescher

Soccerisma skriver at Jürgen Klopp og Liverpool, har stor interesse i at hente Inter Milan-stjernen Ivan Perisic til Premier League. Der er mange rygter som fortæller om Liverpools transferplaner, det forventes nemlig at Klopp vil hente nogle store stjerner til Anfield.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Den 28-årige Ivan Perisic, har været meget velspillende i den seneste tid. Det er ifølge mediet derfor, at Ivan Perisic nu rygtes væk fra Serie A-storklubben.

Klopp har tidligere forsøgt at hente Borussia Dortmund-talenten Ousmane Dembele til Anfield. Det tyder dog ikke på at det bliver en mulighed, derfor kigger Jürgen Klopp nu mod andre klubber.

Er den velspillende Inter-stjerne det værd?

Mediet Soccerisma skriver at Ivan Perisic formentlig kommer til at koste 345.000.000 kroner, at hente væk fra Inter Milan. Mediet skriver dog at Liverpool skulle være klar, til at betale mange penge for at sikre sig Inter-stjernen.

Læs også: Bundesliga-angriber rygtes mod Premier League