Den 24-årige argentinske Inter-stjerne Mauro Icardi rygtes ifølge engelske medie væk fra klubben. Der er stor interesse fra to Premier League-storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den velspillende Inter Milan-stjerne Mauro Icardi rygtes endnu engang væk, fra den italienske storklub. Det er det engelske medie Daily Mail som skriver at den 24-årige argentiske angriber rygtes mod Premier League igen.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images )

Det er Premier League-storklubberne Arsenal og Chelsea, som ifølge Daily Mail har interesse i den målfarlige argentinske Serie A-angriber. Mauro Icardi har i 148 kampe for Inter Milan, formået at sende 82 mål ind i netmaskerne.

Inter Milan-stjernen er både stjernangriber i klubben, men argentineren er samtidig kaptajn for Milan-storklubben. Der meldes ifølge Daily Mail ikke om nogen pris på den 24-årige angriber, men det bliver ikke billigt.

Den argentinske stjerne har tidligere været rygtet væk fra Inter Milan. Det skete efter at Inter Milan-kaptajnen blev uvenner, med mere eller mindre alle klubbens fans. Icardi var i en lang periode bestemt ikke en populær herre hos Inter Milan.

Inter Milan-kaptajnen er ikke populær hos alle

Dog understreger Daily Mail samtidig at Mauro Icardi stadig er hadet af nogle Inter Milan-fans. Der er mange som ligesom har tilgivet argentineren, men det forventes at der stadig er fans som ikke kan slippe hadet til kaptajnen.

Læs også: Endnu en smuk gestus af tysk landsholdsspiller