Ifølge spanske medier, vil adskillige etablerede stjerner på Real Madrids hold af med en af holdets helt store stjerner. Læs, hvem der er i internt drama herunder. 

AF KRISTIAN PARIS 

En artikel fra det spanske medie Don Balon, slår fast, at flere spillere, deriblandt Gareth Bale, Toni Kroos og Luka Modric, ønsker verdensstjernen Cristiano Ronaldo ud af Real Madrids startellever,.

Kilder fra samme medier, der endnu ikke er blevet bekræftet, hævder, at de førnævnte spillere har haft et møde med Zinedine Zidane, for at diskutere den portugisiske stjernes plads i truppen.

Det er angiveligt frustrerede over, at Ronaldo fortsætter med at spille, på trods af nedad gående formkurve. Det er trætte af hans ‘ særlige hensyn og priveliger’ han har klubben.

 

Real Madrid CF v Club Atletico de Madrid - La Liga

Spillere som Alvaro Morata, Marco Asensio, Mateo Kovacic and Lucas Vazquez er også blevet nævnt, som spillere, der er utilfredse med den 32-årige verdens stjerne.

Ronaldo, der er 32 år, har scoret 26 mål i denne sæson for klubben i alle sæsoner, hvoraf 19 af dem er scoret i La Liga.

Den firgange vinder af Ballon d’Or har scoret fem mål i hans sidste ni kampe, hvilket i den grad er unger angriberens normale standarder og scoringrate.

De spillere, der er indblandet i det interne drama, hævder at manager Zinedine Zidane vælger spillere til startopstillingen ud fra rygte og omdømme, fremfor form.

Ronaldo startede senest i kampen mod byrivalerne fra Atletico Madrid i går. Ronaldo havde ikke den bedste kamp, selvom han med afstand, var den Real mand, der var farligst set over en hel kamp. Han scorede heller ikke her.

Kampen endte 1-1, efter Griezmann udlignede efter 85 minutter. Real var kommet foran på et flot hovedstød af Pepe.

Det har desværre sat hovedstadsklubben et skridt tilbage i kampen om La Liga titlen. Det betyder ikke det store, da rivalerne fra FCB  tabte til Malaga.