Den spanske midtbanespiller Isco er skuffet over sin indskifterrolle i Real Madrid, men indrømmer samtidig, at det er hans egen skyld og at han ikke tænker på at forlade klubben i den nærmeste fremtid. 

Af David Paris 

Den spanske Real Madrid-midtbanespiller Isco fortæller til det spanske medie Marca, at han kun kan skyde skylden på sig selv hvad angår manglende spilletid og en bænkplads på Santiago Bernabeu.

Den kun 24-årige professionelle fodboldspiller startede for første gang i sæsonen inde i søndagens kamp mod Eibar, som 1-1. Han formåede aldrig rigtig at gøre sig bemærket og det er ny den spanske hovedstadsklub fjerde uafgjorte kamp i træk.

Isco, der også spiller på den spanske landshold, kom til kongeklubben i 2013 fra Malaga, hvor han i starten hurtigt etablerede sig som en spiller af kvalitet. Han fik derfor masser af spilletid under den daværende træner Rafael Benitez, men han har som sagt ikke formået til at tilspille sig en plads blandt de 11 startende i denne sæson, hvor træneren hedder Zinadine Zidane.

Af den grund har den tidligere Valencia-spiller i sommerens transfervindue været rygtet væk, både til andre spanske klubber, men også Chelsea, Arsenal og Manchester City fra den engelske Premier League meldte sin interesse.

Isco udnytter ikke sit potentiale, er det korrekt opfattet af Guillem?  (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Et skifte blev aldrig virkelighed, så i dag kæmper Isco for at få spilletid på det stjernespækkede Real Madrid-mandskab. Den kamp har han dog ikke kæmpet særlig godt, men det er kun hans egen skyld. Det fortæller han i et interview:

“Jeg var kun førstevalg i min tid med Malaga. Det er rigtigt, at jeg har spillet en masse kampe for  Real Madrid, flere end folk rent faktisk tror, omkring 150, hvilket er rigtig mange. 

Det jeg skal gøre, er, at uanset om jeg starter inde eller på bænken, skal jeg være klar hele tiden for at hjælpe holdet, for at konkurrere og for at vise det bedste af mig selv.

“Vi taler om de bedste spillere i verden, så der er selvfølgelig masser af konkurrence, og der er en plan, der er praktisk talt ikke til forhandling. Det er muligt, at jeg på et andet hold, kunne jeg spille meget mere. I sidste ende, med Carlo Ancelotti, jeg spillede næsten hele tiden – hvis ikke som en del af startelleveren så som den foretrukne indskifter. 

“Fra den ene sæson til den anden, skete ændringen. Men som sagt, dette er en del af fodbold. Der er op-og nedture, men jeg vil kæmpe til det sidste,” slutter Isco.