Alexis Sanchez vinker måske snart farvel til denne trio. På billedet er også Hector Bellerin og Theo Walcott. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Alexis Sanchez vinker måske snart farvel til denne trio. På billedet er også Hector Bellerin og Theo Walcott. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Kontraktforhandlingerne med Alexis Sanchez har varet ved i en lang rum tid nu, og det ser ikke ud til, at der er sket forbedringer i forhold til at lande en aftale.

Af Emil Plovgaard

I månedsvis har chileneren og Arenal-ledelsen forsøgt at tilfredsstille hinanden med en ny aftale, men det er altså endnu ikke lykkedes.

Den chilenske landsholdsspiller har bare 18 måneder tilbage af sin kontrakt i London-klubben, som han skiftede til fra Barcelona i sommeren 2014.

Frygt ej! Erstatningen er allerede fundet

Ifølge Daily Mirror har Arsenal-manager, Arsene Wenger, udset sig Borussia Dortmunds angriber Marco Reus som en mulig erstatning til Sanchez.

Læs også: Beckham om United-stjerne: Jeg elsker ham, men han opfører sig som et barn

Derudover hævder det italienske medie, Calciomercato, at Premier League-rivalerne fra Manchester City og Serie A-storklubben Juventus er interesserede i at lande en aftale indeholdende en masse millioner med den chilenske angriber næste sommer, såfremt han skulle afslå Arsenals kontraktudspil.

Den 27-årige angriber har været en central nøglefigur for Arsenal i denne sæson. Han har nemlig bidraget med otte mål og assisteret syv gange i alle turneringer.

Læs også: Ian Wright: Ham her er grunden til Chelseas førsteplads

Klubben fra Nordlondon er efter sigende også i kontraktforhandlinger med den tyske playmaker, Mesut Özil, hvis kontrakt løber ud i slutningen af 2017/18-sæsonen.

Læs også: Stor kabale: Italiensk storklub køber PSG-spiller, hvis Manchester United køber Real Madrid-stjerne