Chelsea-stjerne rygtes ifølge italiensk medie væk, fra den engelske storklub. Der skulle være stor interesse fra Serie A-storklub.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det italienske medie Corrieredellosport, så kunne en Chelsea-profil være på vej mod italiensk fodbold. Der er nemlig stor interesse fra Serie A-storklubben AC Milan, i den 31-årige Chelsea-profil.

(Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images)

Spilleren som rygtes væk fra Stamford Bridge, er den spanske kreatør, Cesc Fabregas. I øjeblikket er Fabregas ikke førstevalg hos Chelsea, efter at Maurizio Sarri har overtaget trænerposten.

Derfor kunne det være, at det var på tide at Fabregas søgte videre. Efter ankomsten af Maurizio Sarri har han for alvor gået ind, og forstærket midtbanen hos Chelsea. Sarri har hentet to spillere til klubben, som begge er gået direkte ind på holdet.

Først og fremmest er det den tidligere Napoli-stjerne Jorginho, som har været rigtig solid hos Chelsea. Den anden er Mateo Kovacic, som Sarri og Chelsea har lejet i den spanske storklub Real Madrid.

Dog kan det godt tyde på, at Chelsea gerne vil sikre sig Kovacic på en permanent aftale. Eftersom at han sammen med Jorginho har været solidt spillende, hos den engelske storklub på midtbanen.

Mediet skriver at de ser stor sandsynlighed for, at Cesc Fabregas forlader den engelske storklub i løbet af januars transfervindue. Eftersom at det som sagt ikke tyder på, at der er meget spilletid for Fabregas at hente på Stamford Bridge.

Vil et skifte til Serie A være godt?

Cesc Fabregas er som sagt også 31 år gammel, og derfor er Fabregas efterhånden oppe i årene. Det tyder også på at Cesc fortsat gerne vil spille fodbold, så derfor skal han formentlig søge væk fra Chelsea, for at få spilletid.

Et skifte til AC Milan kunne ifølge det italienske medie, være en solid mulighed for den spanske midtbanespiller.

Læs også: Liverpool talent får forlænget kontrakten: Får kæmpe lønforhøjelse