Der er ifølge et italiensk medie stor interesse i Manchester United-profil, fra flere europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige Manchester United-kantspiller Anthony Martial, rygtes fortsat væk fra den engelske storklub. Franskmanden rygtes væk fra Old Trafford, grundet den manglende spilletid for Manchester United.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Ifølge Calciomercato er transfervinduerne i Tyskland, Spanien og Frankrig stadig åbne, derfor kan der stadig ske noget. Anthony Martial har et år tilbage af hans kontrakt, med Manchester United. Dog tyder det ikke på at franskmanden har interesse i, at forlænge kontrakten.

De to europæiske storklubber Tottenham og Juventus, skulle ifølge det italienske medie have kæmpe interesse i Anthony Martial. Det kan være at de to klubber ender ud i en duel om hvem der vil betale mest, for at sikre sig Anthony Martial.

Mediet melder dog også at her på det seneste, har Bundesliga-storklubben Bayern München også fået øjnene op for den franske kantspiller. Anthony Martial har længe været betragtet som en spiller, der for alvor kan blive en af verdens helt store stjerner.

Dog kræver det spilletid, da det er den eneste måde hvorpå Anthony Martial for alvor kan udvikle sig. José Mourinho har som sådan givet et rimelig klart udtryk om, at Anthony Martial ikke får super meget spilletid.

Bør Man United sælge den unge franskmand?

Men hvad den 22-årige franskmand Anthony Martial så vil komme til at koste, er ikke noget som det italienske medie kan fastslå på nuværende tidspunkt. Dog må det forventes at hvis Manchester United vil sælge Anthony Martial, så vil de også kræve så meget som muligt.

Da de jo ikke vil lade en spiller som Anthony Martial, smutte fra klubben for småpenge. Da han har et stort potentiale, dog skal der arbejdes på det.

Læs også: Spændende rygte: Manchester United har AS Roma-profil i kikkerten