Jurgen Klopp og resten af Liverpools bestyrelse sidder i disse dage og diskuterer et muligt køb af et kæmpe fodboldtalent til næste transfervindue. Navnet er Mahmoud Dahoud, han er 20 år og så koster han i omegnen af 220 millioner kroner. 

Af David Paris 

Det 20-årige stortalent Mahmoud Dahoud har været sat i forbindelse med Liverpool i flere omgange, men det er af uvisse årsager ikke blevet til noget. Nu skriver den engelske avis The Sunday Express, at træner Jurgen Klopp er klar på at tilbyde 220 millioner kroner for Dahoud, der til daglig spiller for Borussia Monchengladbach i den tyske Bundesliga.

Rygtent kommer som følge af, at The Reds sendte spejdere til kampen mellem Manchester City og Borussia Monchengladbach i onsdagens Champions League-opgør. Den syrisk-fødte midtbanespiller har eftersigende imponeret spejderne og cheftræner Klopp så meget, at de nu gerne vil have ham til Anfield.

Førhen har problemer været, at Borussia Monchengladbach ikke har været villige til at lade deres tyske ungdomslandsholdsspiller forlade klubben, men førnænvte avis erfarer nu, at hovedpersonen selv ønske at forlade Tyskland.

Frikøbsklausulen er angiveligt på 75 millioner kroner, men Liverpool er som sagt parate til at byde meget  meget mere på Dahoud, der er mange bliver betragtet som et wonderkid i tysk fodbold.