Ander Herrera fortæller at der ikke er noget som atmosfæren hos de mindre engelske klubber.

Herrera mener ikke der er noget der kan slå atmosfæren hos de små engelske klubber i FA Cup kampene.

Ander Herrera fortæller om den fantastiske atmosfære hos de små engelske klubber:

“Det jeg elsker mest ved FA Cuppen er når man spiller på udebane imod et mindre engelsk hold. Atmosfæren er fuldstændig vanvittig. Jeg ved at vi er heldige fordi vi i denne weekend skal spille foran vores egne fans, og jeg elsker at spille på Old Trafford. Jeg håber dog stadig at vi skal på endnu en fantastisk rejse til et stadium med sådan en atmosfære.

Det er en fantastisk turnering, og det er fedt at være med og jeg håber at vi kan vinde den i år”.

Ander Herrera håber selvfølgelig at United får en bedre FA Cup end man gjorde i sidste sæson.

Herrera tilføjer:

“Vi kom ikke så langt sidste sæson, men jeg nødt stadig at spille kampene, det er en god turnering og organisationerne i England er fantastiske. Jeg bliver nødt til at sige det, nu hvor vi starter hjemme håber jeg på at vi kan få en solid sejr”.

Læs også: FA Mål med to danskere involveret