José Mourinho mener, at Liverpool har en stor chance for at gå videre mod Barcelona og dermed nå finalen i Champions League.

José Mourinho
Foto: Dan Istitene/Getty Images

Lionel Messi og FC Barcelona bliver ikke til hinder for Liverpools drømme om Champions League-trofæet i denne sæson. Det mener José Mourinho.

Merseyside-klubben gik videre mod Porto med en samlet 6-1-sejr. Klubben fra Catalonien gik også nemt videre. Således besejrede de Manchester United med sammenlagt 4-0.

Der er dermed lagt op til et vaskeægte brag, når to af verdens bedste hold tørner sammen. Ifølge José Mourinho har Barcelona dog en lille matchbold – men Liverpool har også overordentlige gode muligheder.

LÆS OGSÅ: Tidlig Juventus-exit for Cristiano Ronaldo? Nu svarer han selv på rygterne

“Virkeligheden forholder sig sådan, at Liverpool spillede i finalen i sidste sæson. I denne sæson er de i semifinalerne, og i min optik, er der 50% chance for, at de går hele vejen til finalen,” siger den tidligere United-træner til Russia Today.

“Jeg mener, at de er bedre end sidste sæson. Jeg vil sige, at hvis Barcelona er uden Messi, er Liverpool favoritter. Men Barca med Messi … Messi er jo Messi.”

Jeg tror, at hvis Barcelona spiller på samme måde i returopgøret i Liverpool, som de gjorde i den første kamp mod United på udebane, så får The Reds problemer.

I den første kamp vil Barca naturligvis prøve at komme foran. Men Liverpool har altså Mané, Salah og Firmino. De kan også godt gøre nas.

Jeg forestiller mig, at Barcelonas motivation næsten ikke kan blive højere. Finalen spilles i Madrid, og det betyder noget for dem som klub.

Jeg vil sige, at Barcelona er lidt mere favoritter end Liverpool, og alligevel er det 50/50,” afslutter den tidligere Manchester United- og Barcelona-træner.

LÆS OGSÅ: Pirlo: Derfor er Dybala så dårlig i denne sæson