Juventus-direktøren Giuseppe Marotta, fortæller at Juventus ikke gider forsøge på Draxler mere. Han fortæller at når man afslår Juventus, så finder de bare en anden, og det er Juventus igang med, på nuværende tidspunkt.

Af Lasse D. Drescher

Juventus-direktøren Giuseppe Marotta vil forsøge at hente Real Madrid-stjernen James Rodriguez til Juventus, istedet for Wolfsburg-stjernen Julian Draxler.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Gazzetta dello Sport har talt med Giuseppe Marotta, og derfor kan de fortælle at Juventus har mere interesse i James, eftersom at han kommer fra en større klub, men også fordi at Draxler gang på gang, afviser skiftet. Derfor gider Juventus forståeligt nok ikke, sende transferbud gang på gang.

Giuseppe Marotta udtaler følgende til Goal:

“Fire fem år siden, der kunne vi ikke bruge så mange penge, som vi f.eks har brugt på Higuain og Pjanic, men vi er vokset meget og derfor kan vi godt tillade os det nu. Vores potentiale er blevet højere, og vi fortsætter fremgangen meget.

Vi vil selvfølgelig fortsætte i den rigtige retning, og derfor vil vi gerne have forstærkninger til klubben, når der er mulighed for en god handel. Draxler kommer ikke til Juventus, fordi han har afslået os, og derfor vil vi ikke blive ved. Hvis du afslår Juventus, finder vi bare andre spillere.

Nu kigger vi mod Real Madrid, og James Rodriguez ligner en spiller som er på vej væk, fra Real Madrid. Vi er klar, og følger James på sidelinjen.”

Læs også: United-veteran: Fantastisk at se så mange stjerner på United-holdet