Christian Poulsen

Schalke Poulsen02.jpg

Christian Poulsen kom til Serie A i 2008 efter et par glimrende sæsoner i spanske Sevilla. Ordet glimrende kan ikke just beskrive danskerens Juventus-tid. Gennem to sæsoner prøvede Poulsen desperat at overbevise fans, eksperter og trænere om, at han ikke var en fiasko. Det mislykkedes og i 2010 blev den centrale midtbanespiller solgt til Liverpool, hvis fans og trænere, havde det på præcis samme måde, som dem i Italien. Året efter var næste arbejdsgiver selvfølgelig uden for England.

 

Amauri

Amauri.jpg

Juventus brugte svimlende 172 millioner kroner på angriberen Amauri i 2008. Han kom til Serie A-klubben, efter kun en enkelt ‘god’ sæson, året forinden. Her var det blevet til flotte 23 scoringer for Palermo. Denne flotte målstatistik kunne den brasilianske-fødte angriber dog ikke opretholde, da han kun nettede sølle 14 gange tiden i den sort- og hvidstribede trøje. Fansene, medspillerne og trænerne, var utilfredse med ham, men det lykkedes først ‘Den Gamle Dame’, at komme af med ham i 2011, da man solgte ham til Fiorentina.

 

 

 

Felipe Melo

Felipe Melo'13-14.JPG

Alle omkring Juventus var mere end glade, da man i 2009, besluttede at betale midtbanespilleren, Felipe Melos frikøbsklausul på 186 millioner kroner, for at få ham fri af kontrakten i Fiorentina. Selvom starten var udmærket, formåede brasilianeren overhovedet ikke at efterkomme de tårnhøje forventninger, der fulgte med det enorme prisskilt og 2011 blev det da også for meget. En lejekontrakt i Galatasaray fik Melo på rette kurs. Efterfølgende er han blevet en symbol på Juventus’ dårlige indkøbspolitik før Conte-æraen omkring 2011.