Fabio Grosso

Italy vs Belgium - Fabio Grosso.jpg

Italienske Fabio Grosso er nok mest kendt for at være manden, der sparkede det afgørende straffespark i VM-finalen i 2006 mod Frankrig. Han scorede og alle i støvlelandet gik amok. Omkring denne tid var Grosso en fantastisk venstreback, der altid leverede varen. Dette så Juventus selvfølgelig og i 2009 fik fansene deres ønske opfyldt; Grosso blev præsenteret som ny Juventus-spiller. Han røg dog hurtigt ud af holdet og brugte mere eller mindre tre år på bænken, inden han valgte at lægge støvlerne på hylden i 2012.

 

 

 

 

 

Luca Toni

Luca Toni.jpg

I januartransfermarkedet i 2011 købte Juventus, Luca Toni, primært for at sikre sig, at målene blev ved med at komme, i jagten på det italienske mesterskab. Resultatet blev dog et helt andet. Ingen mål og en kæmpemæssig lønseddel til den italienske angriber.To mål i 15 kampe, taler vel sit tydelige, negative, sprog.

 

Eljero Elia

Eljero Elia02.JPG

Mange kender nok primært Eljero Elia, som den billige, hurtige kantspiller i FIFA FUT Ultimate Team. Det er selvfølgelig samme spiller vi snakker om, men faktisk kan hollænderen også spille fodbold. Eller ikke helt. For selvom mange betragter Antonio Conte, som mestertræneren, der ikke kunne lave fejl, så er Eljero Elia modbeviset på den påstand. Conte bragte Elia til Juventus og han fejlede felt.