Niklas Bendtner

Nicklas Bendtner warm up v Sunderland - 22 Feb 2014 (cropped).jpg

Niklas Bendtner er et klart eksempel på, hvad et panikkøb er. Og hvor meget det kan koste klubben. Den danske angriber kom til Serie A i 2012 på lån fra Arsenal. Fodbold blev der ikke set meget af og i stedet fik danskeren splinter i røven af at sidde på bænken. Fiaskoen har dog, tilsyneladende ikke kostet Bendtner karrieren. Han er nemlig i hele verden kendt som Lord Bendtner – verdens bedste angriber… ha ha.

 

Nicolas Anelka

Nicolas Anelka 4690.jpg

Et af de mærkeligste transfer i nyere fodboldtid. Nicolas Anelka skiftede til Juventus i 2013, efter at have spillet et år i Shanghai Shenhua og tjent kassen. Efter skiftet ud af Europa, skulle men umiddelbart tro, at karrieren var ved at lakke med enden. Det synes Anelka dog ikke. Der kan dog efterføgelende afsløres, at han måske skulle være blevet i Kina. To kampe på seks måneder må næsten være ny rekord af en ny spiller.

 

Diego

Diego Ribas @ Fenerbahce - Altinordu 23 December 2014.jpg

Sandt at sige, så blomstrede Diego, mere eller mindre, som fodboldspiller før Juventus-tiden og efter Juventus-tiden. Han kom til Italien i 2009 efter fantastiske sæsoner i Bundesligaen for Werder Bremen. Om det var Diegos egen eller Juventus’ skyld, at han ikke slog igennem, er ikke til at vide, men ikke desto mindre spillede brasilianeren endnu mere fantastisk efter i tiden Juventus. Spillet på banen bragte ham til Vfl Wolfsburg og i dag Atletico Madrid.