Juventus har i de seneste mange sæsoner domineret Serie A og det meste af Europa. De sidste fem mesterskaber er gået til klubben fra Torino, ligesom man formåede at nå helt til finalen i CL i sommers. 

AF KRISTIAN PARI S

Men på trods af den store succes i de seneste par sæsoner, stopper klubben ikke med forbedre sig eller købe nyt, ungt kød til truppen. Den seneste spiller som Serie A mestrene er blevet kædet sammen med er Liverpools midtbanespille Emre Can.

Den tyske landsholdsspiller er blevet kædet sammen med Premier League klubben af britiske Sky Sports. De hævder, at han forlader Anfield til sommer helt gratis – på en fri transfer.

Can kommer i Torino til at kæmpe om midtbanepladsen i startopstillingen med rutinerede og garvede spillere som Sami Khedira, Miralem Pjanic, Blaise Matuidi og Claudio Marchisio.

 (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Mediet slår også fast, at det bestemt ikke er med Klopp og resten af Liverpools gode vilje, at Can forlader klubben til sommer. Han har endnu ikke forlænget sin kontrakt og det betyder, at han kan smutte helt gratis til sommer.

Derfor vil det mest oplagte for Liverpool være at sælge ham nu, her i vinter, eller forlænge kontrakten med ham. Men det er der stadig uvished om, hvorvidt den tidligere Bayern München og Bayern Leverkusen spiller har lyst til.

Can har spiller over 150 kamp for Liverpool, siden han kom t il klubben for 97 millioner kroner tilbage i 2014. Derudover er det også blevet til 12 mål, som har hjulpet the Reds med at kvalificere til Champions League i denne sæson.

Hvis han skulle forlade klubben til sommer, kommer det ikke helt til at gøre så ondt. For Liverpool har nemlig allerede hentet en ny midtbanespiller til holdet. Leipzigs Naby Keita kommer til klubben i August -h an blev hentet for 480 millioner kroner i sommers.