Juventus er klar til at smide et bud efter Bayern-spilleren Douglas Costa, efter at repræsentanter fra Juventus skal holde møde med Bayern Muchen. 

Costa, en eksplosiv angriber, der er i stand til at spille på alle de forreste pladser, har tiltrukket sig opmærksomhed fra en række af klubber, heriblandt Premier League klubberne Tottenham og Liverpool, samt Serie A holdet Juventus, der eftersigende skal holde et med med Bayern Muchens repræsentanter.

Selvom, at han har tiltrukket interesse fra Premier League-klubber, så ser det stadig ud til, at det er Juventus, der er de førende i kampen om Costas underskrift. Bayern er eftersigende åbne om at forhandle en aftale på plads. Og i følge Tuttosport, vil et bud på 260 millioner kroner være nok til at få Bayern til at sælge.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Brasilianeren havde en meget produktiv sæson på Allianz Arena i 2016-17 sæsonen, hvor han scorede syv mål og lagde op til ni. Men selvom, at Costa har haft 34 optrædender i denne sæson, har han haft svært ved at gøre ham selv til en nøglespiller i Bayerns startellever.

Bayern-træner Carlo Ancelotti ser ikke Costa som en del af hans planer i næsten sæson og er altså åben over for at lade angriberen forlade Allianz til sommer.

Sandsynligheden for at Costa forlader Bayern, er også blevet større, efter at Bayern har købt den tidligere Arsenal spiller Serge Gnabry. Der måske baner vejen for et Costa-exit.

Om Costa forlader Bayern, så er der ingen tvivl om, at han vil være en stærk tilføjelse til Juventus’ angreb.

Serie A-vinderne har dog allerede spillere som Gonzalo Higuain og Paulo Dybala der tilsammen har scoret 51 mål i denne sæson.