Såfremt Massimiliano Allegri bliver Arsenal-træner i løbet af den nærmeste fremtid.  Så er der ifølge engelsk medie en mulighed, for at han vil forsøge at hente Juventus-stjerne med sig til Emirates.

Af Lasse D. Drescher

Der er tale om at Juventus-træneren Massimiliano Allegri kunne overtage trænerjobbet, hos Premier League-klubben Arsenal. The Express skriver samtidig at der er en spiller som Allegri formentlig vil forsøge, at få med til Arsenal såfremt han bliver Arsenal-træner.

(Photo: Getty Images)

Der er tale om at den erfarne Juventus-træner skulle have stor interesse i at bringe Paulo Dybala med til Arsenal, såfremt han bliver Arsenal træner i den nærmeste fremtid. Den 23-årige argentiner er en af Juventus’s største og vigtigste stjerner. Derfor bliver han også meget dyr at hente til Emirates.

Den talentfulde argentiner

Paulo Dybala forventes ifølge det engelske medie Express, at være værdisat til omkring 640.000.000 kroner. Dog understreger det engelske medie samtidig, at Dybalas pris kan stige meget, såfremt der er flere klubber der viser interesse.

Læs også: Premier League-angriber rygtes til Chinese Super League