De sociale medier har efterhånden overtaget rigtig meget i hverdagen. I fodboldverdenen er det heller ingen undtagelse, og på transfermarkedet bliver rygter spredt på de sociale medier som aldrig før.

Af Anders Lang Jensen

 

En af Aleksandr Golovins tidligere holdkammerater i CSKA Moskva har muligvis afsløret, at midtbanespilleren fortsætter karrieren i Chelsea.

Fodboldspillerne er selv som oftest meget aktive på de sociale platforme, og det kan nu have fået en konsekvens. Afslører russiske Aleksandr Golovins tidligere holdkammerat Sergeyi Chepchugov den russiske VM-profils formodelige kommende skifte til engelske Chelsea?

Chepchugov har uploadet et billede af Golovin på det sociale medie Instagram med en tekst, hvori han ønsker midtbanespilleren held og lykke med skiftet til Chelsea. Billedet er rent faktisk også blevet liket af Aleksandr Golovin selv og det er hans rigtige og officielle profil.

Aleksandr Golovin var en af de helt store profiler for Rusland ved VM-slutrunden, og midtbanespilleren har længe været kædet sammen med Chelsea.

AS Monaco og Juventus er dog også med i kampen om ham, men skal man tro Golovins tidligere holdkammerat i CSKA Moskva Sergeyi Chepchugov, fortsætter russeren karrieren hos The Blues.

Det lugter altså langt væk af et sommerskifte for den unge russiske profil. Til VM-slutrunden på deres hjemmebane spillede Golovin fremragende og sendte sit land hele vejen til kvartfinalerne. Ganske imponerende.