Real Madrid har altid været kendt for bruge vanvittige summer på nye spillerindkøb. Det ser bestemt også ud til at være tilfældet i det kommende transfervindue, der åbner til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS 

Real Madrid planlægger eftersigende et vanvittig stort bud på Juventus angriber Paulo Dybala. Handlen er ikke helt almindelig for den indebærer nemlig også, at to af Real Madrids egne spillere ryger den anden vej.

Ifølge adskillige medier, er der snak om at det er James Rodriguez og angriberen Alvaro Morata, der skal til Torino, for derfor at sende Dybala til den spanske hovedstad.

Den 23-årige angriber er blevet rygtet sammen med et væk fra Torino i lang tid, men han har åbenbart manet de rygter til jorden ved at skrive under på en ny femårig kontrakt med ‘Den gamle ‘Dame.

FBL-ITA-SERIEA-JUVENTUS-GENOA

Det har angiveligt ikke stoppet Real Madrid for at gøre angriberen til ét af deres transferemner til sommer, når transfervinduet igen åbner. Medie Don Balon hævder, at Zinedine Zidane hellere end gerne vil se to af sine egne offensivprofiler gå for at få Torino-angriberen til  Spanien.

Det kan man imidlertid godt forstå. Dybala har nemlig været i formidabel form indtil videre og har scoret hele 17 mål og seks assists i kun 38  kampe.

Derudover er han også blevet sat i forbindelse med et skifte til Real Madrids rivaler Barcelona. På den måde kan Dybala spille sammen med sin holdkammerat fra landsholdet; Messi, og han er angiveligt også en af de spillere, der skal overbevise den unge argentiner om et skifte væk fra Italien.

Los Blancos har senest tabt et vigtig skridt i titel ræsset i Spanien, da de i går aftes tabte 3-2 til Barcelona på hjemmebane. Derudover er Juventus godt kørende, og de er ligesom Real Madrid stadig med i Champions League.