En af Liverpools bedste spillere i denne sæson, har netop fået længden på sin skade bekræftet: 6 uger lyder det på – ikke godt nyt for Klopp og co. der har et tæt pakket program i den næste måned. 

AF KRISTIAN PARIS

Den manglende tilgængelighed af den senegalisiske landsholdsspiller, Sadio Mane, vil komme til at betyde en del i de kommende uger for Liverpool.

Klubben bliver nødt til at undvære spilleren i de næste seks uger, efter han er blevet skadet i baglåret. Det betyder først og fremmest, at han misser en af de største kampe i sæsonen, når Klopps drenge støder sammen med Manchester United i Premier League på lørdag.

 

Mane spillede ellers hele 87 minutter for Senegal i VM-kvalifikationskampen mod Cap Verde, der blev vundet med 2-0. På trods af det sikre resultat, blev han alligevel skadet i sådan en grad, at han ikke kan spille fodbold i over en måned – han er ellers lige blevet nomineret til FIFAs Ballon d’Or.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Lørdagens kamp er blot en af de ni kampe, som landsholdsspilleren kommer til at misse. Blandt andet kampe mod både Tottenham og Chelsea, ser han ud til at misse.

Desuden er han heller ikke med i klubbens to kampe i Champions League mod Maribor, ligesom det omvendte opgør i Sevilla også bliver uden Manes ansigt på banen.

 

Manes skade er super ubelejligt for Klopp og co., der allerede har Adam Lallana og Nathaniel Clyne ude med skader.

Kantspilleren var netop tilbagevendt efter at være ude med et tre kampes ban fra FIFA, da han fik rødt kort mod Man City tidligere i sidste måned.

Desuden har han lavet tre mål i fire kampe for Merseyside klubben, og han har været en af klubbens bedste spillere i denne sæson. Sammen med Firmino og Salah har han udgjort en dødsensfarlig offensiv for Klopp.