Manchester United-stjernen Paul Pogba rygtes nu ifølge engelsk medie væk, fra den engelske storklub.  Der er stor interesse fra La Liga-storklubberne FC Barcelona og Real Madrid, ifølge mediet.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Record skriver at der er interesse i Manchester United-profilen Paul Pogba, fra to europæiske storklubber. Det er de to spanske giganter Real Madrid og FC Barcelona, som viser interesse i franskmanden.

Pogba United

(Photo: Getty Images)

Mediet melder at FC Barcelona skulle have givet udtryk for, at de gerne vil betale en solid sum for Paul Pogba. Summen lyder på omkring 740.000.000 kroner, hvilket ifølge mediet er en overraskende stor sum.

Real Madrid har samtidig også vist interesse i den franske stjerne, dog meldes det at Pogbas agent har planen klar. Mino Raiola har ifølge mediet planer om at sende franskmanden til Real Madrid.

Daily Record stiller dog lidt spørgsmåltegn ved rygtet, da de ikke helt forstår den pludselige interesse fra de to klubber. Da Paul Pogba er en meget dyr spiller, og han har for alvor ikke slået igennem hos Manchester United.

Pogba ligner ifølge mediet heller ikke en typisk FC Barcelona-spiller, så det forventer de ikke at se. Samtidig med at FC Barcelona i transfervinduet hentede Coutinho til klubben, så endnu et kæmpe køb sker nok ikke.

Vil Real Madrid sikre sig franskmanden?

Dog kunne Real Madrid godt forvente at vise interesse, da de tidligere har vist interese i Paul Pogba. Dog har Pogba som sagt ikke formået at vise sit topniveau frem hos De Røde Djævle, så derfor vil de formentlig ikke bruge den store sum penge på en spiller.

Man kan også stille spørgsmålstegn ved om hvor vidt Manchester United egentlig vil sælge, den franske midtbanespiller. Da de jo betalte rigtig mange penge for ham, og de håber formentlig på at Pogba kan slå igennem i den nærmeste fremtid.

Læs også: Real Madrid vil have Liverpool-stjerne: Præsident vil sende stjernespiller og pengesum mod Anfield