Den nye sæson er i gang og vi er nu så langt inde, at Champions League-turneringen også er blevet skudt i gang. Verdens mest prestige-fyldte turnering blandt verdens bedste hold blev skudt i gang i tirsdags og i går aftes, onsdag, blev resten af 1.runde også spillet. Tottenham mødte Borussia Dortmund… 

Af David Paris

Tottenham og klubbens engelske landsspiller Harry Kane beviste i går, hvad han og resten af klubben kan gøre på aller højeste niveau. London-klubben mødte den tyske Bundesliga-klub Borussia Dortmund i første runde af årets Champions League-turnering. Træner Mauricio Pochettino var tilfreds med præstationen – efter 90 minutter kunne Kane og co. juble over en 3-1-sejr.

Harry Kane scorede 2 gange i sejren og blev også kåret til Man of the Match. Den tidligere engelske fodboldspiller Phil Neville, der også er kommentar har sagt følgende om Kanes præstation: ”

“Hvis Spurs vedligeholder bare at være et top fire hold i England, vil det ikke være godt nok for nogen folk som Harry Kane. Jeg tror, han skal udfordre de andre for Ballon d’Or-titlen. Jeg tror, han skal være udfordrende for Champions League og hvis Spurs altid bliver det ” næsten ” hold, der ikke når så langt, som man kan, vil han til sidst slutte sig til Real Madrid eller Barcelona.”

Kane har nu scoret 29 mål i 27 kampe i alle turneringerne for Tottenham, der også kaldes Spurs. I aftenens Champions Leauge-kamp var den tredje i træk for Kane, i hvilken kan scorede.