Cavanis kontrakt går allerede helt til 2019, men en forlængelse er alligevel på tale. Læs, hvad klubbens topscorer forlanger som en del af den nye kontrakt. 

AF KRISTIAN PARIS 

Edison Cavani er tæt på at forlænge med de franske mestre fra Paris Saint-Germain. Inden det sker, skal klubben dog lige opfylde nogle få enkelte krav fra uruguayaneren.

Angriberen, der er fyldt 30 i år, er allerede på kontrakt med hovedstadsklubben til sommeren 2019, men det afholder angiveligt ikke de to parter for at snakke om potentiel forlængelse.

Hans præstationer i sæsonen har ledt klubben til toppen – eller næsten – og derfor er det også naturligt, at franskmændene ønsker at beholde angriberen endnu længere. Den nye kontrakt indeholder angiveligt en forlængelse på ét år.

PARIS, FRANCE – DECEMBER 16: Edinson Cavani of Paris Saint-Germain celebrate his goal with Ezequiel Lavezzi during the French League Cup between Paris Saint-Germain and AS Saint Etienne at Parc Des Princes on december 16, 2015 in Paris, France. (Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Cavani har været en rigtig måltyv i denne sæson, og spillet over alt forventning. Angriberen har scoret hele 42 gange i 41 kampe i alle turneringer i denne sæson. Et antal, der nok for mange til at tænke på, om uraguayaneren kan slå Zlatan Ibrahimovic’ 50 mål i 15/16 sæsonen.

Der er ingen tvivl om, at Cavani har niveauet til at spille i PSG, men er begge parter klar til at gå på kompromis forlænge angriberens aftale?

Cavani vil først og fremmest have fjernet, den del af hans nuværende kontrakt, der tillader klubben at straffe ham for at komme for sent tilbage fra sommer pauser, fx.

 

Han forventer også, at klubben skal betale Cavanis skatter, eftersom han er blevet voldsomt beskattet, fordi han har valgt at støtte projekter i hjembyen Salto i Uruguay.

På trods af disse krav, er der et gensidigt ønske om forlænge kontrakt. Det er Nasser Al-Khelaifi der står for kontraktforhandlingerne sammen med klubbens sportschef Patrick Kluivert.