Klopp ved ikke om Henderson bliver klar til Europa League-finalen, men Henderson bliver klar til Europamesterskaberne.

Af Lasse Dam Drescher

Liverpool træneren Jürgen Klopp, tvivler på at Jordan Henderson bliver klar til Europa League-finalen. Dog forventer de hos Liverpool, at Henderson bliver klar til Europamesterskaberne.

LIVERPOOL, ENGLAND - MAY 08: Jurgen Klopp, Manager of Liverpool looks on during the Barclays Premier League match between Liverpool and Watford at Anfield on May 8, 2016 in Liverpool, England. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Jürgen Klopp ved ikke om Henderson bliver klar til Europa League-finalen, men han blliver helt sikkert klar til Europamesterskaberne.. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Jordan Henderson har været ude med en skade, siden Europa League-kampen mod Borussia Dortmund i starten af april. Mange frygtede at Liverpool-kaptajnen skulle være ude resten af sæsonen, men der er muligvis håb.

Jürgen Klopp udtaler følgende om Henderson-situationen:

“Vi har nogle rigtig gode nyheder om Hendo. Grundet skaden har vi i lang tid ikke kunne bruge Hendo, men han var tilbage på banen i går. Ikke sammen med holdet, men bare ude og løbe og spille lidt bold. Det ser godt ud, og vi tager det stille og roligt.

Vi ved ikke om han bliver klar til finalen i Basel, men vi håber. Men vi kan med 100-procents sikkerhed sige at Henderson bliver klar til Europamesterskaberne i Frankrig, og sådan er det.”

Læs også: Klopp gør grin med Villarreal-træner efter kampen