Liverpool-træner Jürgen Klopp er glad for at der ikke er nogen vinterpause, i engelsk fodbold. Liverpool er nemlig brandvarme som Klopp beskriver det, og derfor tror den tyske træner, at en pause kunne ødelægge de brandvarme Liverpool-spillere.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool-træneren Jürgen Klopp er meget glad, for at der ikke er noget juleferie i engelsk fodbold. Det er nemlig fordi at Liverpool ifølge Klopp, er i så god form lige nu, så en pause ville måske gøre en ende, på den gode periode Merseyside-holdet er inde i.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Det bliver Jürgen Klopps første sæson, uden en vinterpause. Klopp holdte vinterpause med Dortmund da han var træner der, og det har han jo været vant til. De fleste ligaer holder pause fra slut december og så helt frem til midt eller slut januar.

Jürgen Klopp udtaler følgende på en pressekonference: 

“Alle i Liverpool er brandvarme. Vi er på det rigtige spor, og vi har ikke brug for pause. Forhåbentlig vil fansene være klar til at hjælpe os igennem vinteren, og forhåbentlig kommer vi solidt ud af det.

Vi er uden Coutinho når vi skal møde Manchester City, men det er selvfølgelig uheldigt for os, men det er på ingen måde en uovervindelig kamp. Jeg tror sagtens vi kan komme ud fra opgøret, med et positivt resultat.

Coutinho kommer tilbage på et eller andet tidspunkt, i midt januar. Jeg vil ikke skynde mig, og smide ham på banen, han skal have den tid han behøver.”

Læs også: Medie: Italienske klubber kæmper om Chelsea-spiller