Liverpool-træner, Jürgen Klopp, indrømmer på pressemødet efter kampen, at Liverpool skal lære at vinde fodboldkampe efter en smal sejr på udebane mod russiske Rubin Kazan.

Liverpool dominerede store dele af kampen, men Rubin Kazan lagde alligevel et stort pres de sidste fem minutter, og spillet i slutfasen blev derfor en anelse febrilsk, og det vil Klopp gerne have rettet op på til næste kamp.

Liverpool kan i næste runde i Europa League sikre sig videre avancement, hvis de vinder mod Bordeaux hjemme på Anfield.

Klopp var imponeret over Jordon Ibes præstation, som scorede det kampafgørene mål, der sikrede Liverpools første udebanesejr i Europa League siden 2012, og blev dermed også det første engelske hold, der slog Rubin Kazan på udebane.

Det var i øvrigt Ibes første mål for Liverpool. Han har indtil videre spillet 30 kampe for de røde fra Liverpool.

Tyske Jürgen Klopp er ubesejret hjemme på Anfield, i de sidste seks kampe, siden han tiltrådte som træner i sidste måned.

Klopp ser den 19-årige Jordon Ibe som en spiller med stort potentiale, og udtaler følgende:

Hvor god han bliver? Det afhænger af én person, og det er ham selv. Jordon er et stort talent, og har et stort potentiale. Han er nødt til at lære en masse, men han har forudsætningerne til at blive virkelig god.

Klopp afslørede efter kampen, at den brasilianske playmaker, Coutinho, blev hvilet på grund af en forstrækning i læggen, men skulle være klar til søndagens opgør mod Crystal Palace på udebane.

Læs også: Sådan ser Liverpools Dream Team ud