Jürgen Klopp mener at hans mandskab bør have snuppet alle tre point, istedet for den pointdeling som kampen endte ud i.

Af Lasse D. Drescher

Southampton tog hjemme på St. Mary’s imod Liverpool i et af Premier League-lørdagens mange opgør. Jürgen Klopp håbede formentlig på at kunne hive tre point med hjem til Anfield, men Southampton lod ikke Liverpool snuppe tre point, og derfor endte det i en pointdeling.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Liverpool og Manchester City er nu på samme antal point, efter at Guardiolas mandskab vandt 2-1 ude mod Crystal Palace.

Jürgen Klopp udtaler følgende til Liverpools hjemmeside:

“Første halveg var ikke den bedste, men vores anden halveg var god. Det var en god præstation fra hele holdet, og det er et svært hold vi møder. Southampton er et af de bedst organiserede hold i ligaen. Vi havde nok chancer til at vinde kampen, men vi fik ikke udnyttet dem til fulde.

Alt ændrede sig i anden halveg, og det er også der hvor vi skulle havde snuppet sejren. I første halveg troede vi at kampen var meget svær, og at vi skulle være meget bange for at indkasserer mål. I anden halveg åbnede kampen sig op, og der skulle vi som jeg før har nævnt, havde grebet chancen og sejren..

Vi fik ikke afsluttet jobbet, fordi vi var koncentreret over ikke at tabe pointene, og det er vel i bund og grund også godt. Hellere sikre sig point, end slet ikke at få nogen. Men i dagens kamp, bør vi have snuppet alle tre point.”

Læs også: Icardi: Vi kæmper for at nå toppen igen