I det overståede transfervindue blev franske Paul Pogba konstant rygtet mod andre store klubber. Særligt spanske FC Barcelona har været meldt glade for midtbanestjernen. Interessen skulle også være gengældt, hvor Pogba godt kunne se sig selv på Camp Nou.

Af Anders Lang Jensen

Paul Pogba

 

Manchester United er stadig overbeviste om, at man kan lokke Paul Pogba til at underskrive en ny kontrakt. Men i øjeblikket er kontraktforhandlingerne lagt på hylden, fordi franskmanden er uafklaret. Det skulle kilder tæt på klubben angiveligt have fortalt ESPN.

Pogba er kun i sit tredje år af sin femårige kontrakt med Manchester United, som havde håbet, man kunne starte indledende forhandlinger om en ny langtidskontrakt med Pogba og agenten Mino Raiola.

MONSTERFEDT: Se de nye features i det nye FIFA 19

Pogba United

 

Agenten er som altid kendt for at være særdeles svær at forhandle med, da han er famøs for at skaffe sine klienter de bedst mulige forhold, og derfor ville Manchester United gerne forsøge at afklare kontraktsituationen hurtigst muligt.

Håbet var, at en ny kontrakt ville blive underskrevet i starten af næste sæson, men den tidsplan er nu gået i vasken efter den seneste tids urolighed med Pogba.

Så sent som torsdag pustede Pogba atter til rygterne om sin fremtid, da han til Sky Sports Germany fortalte, at det ikke var til at sige, hvor hans fremtid lå om et par måneder. Dermed er der bare mere brænde på bålet i spekulationerne omkring den franske verdensmesters fremtid.

NEJ NEJ: Premier League-klub afviste at hente Ronaldo denne sommer!