Det er nok gået de færreste næser forbi, at Paris Saint-Germain i denne sæson styrer Frankrigs bedste række, Ligue 1. Således har de med imponerende præstationer fejet al modstand af banen, og ingen har endnu kunnet stoppe deres vanvittige og giftige offensiv, som gerne kaster mere end et enkelt mål af sig til hver kamp.

Neymar sprang i august sidste år transferrekorden,
da han skiftede til PSG.
Foto: Aurelien Meunier/Getty Images

I sommer skiftede Neymar fra Barcelona til Paris Saint-Germain i en rekordhandel. Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse for de fleste, at brasilianeren tjener mere end nogen andre i ligaen.

Den franske avis L’Equipe har nu afsløret, hvor meget Ligue 1-spillerne tjener om måneden, og top 10-listen domineres ikke overraskende af stjernerne fra Paris.

1: Neymar £2.71m
2. Edison Cavani £1.37m
3. Kylian Mbappe £1.33m
4. Thiago Silva £1.18m
5. Angel Di Maria £900,000
6. Marquinhos £900,000
7. Thiago Motta £775,000
8. Javier Pastore £680,000
9. Radamel Falcao £665,000
10. Dani Alves £620,000

Neymar tjener intet mindre end 2,71 millioner pund om måneden, og han er dermed den spiller i Ligue 1, der tager sig bedst betalt.

Faktisk er 9 ud af 10 spillere på denne liste fra Paris Saint Germain. Det er kun Radamel Falcao på listen, som ikke spiller i Paris Saint-Germain.

Men nummer to på listen kan meget vel snart være fortid i Paris Saint Germain. Det kan du læse meget mere om ved at TRYKKE HER.

Læs også: Liverpool køber colombiansk vidunderdreng: Lejer ham ud til Spanien med det samme

Der venter Paris Saint-Germain en svær opgave, når de skal forsøge at gå videre samlet mod Real Madrid i Champions Leagues ottendedelsfinaler, der begynder om en uges tid.

Neymar og co. skal forsøge at gå hele vejen, og hente noget eftertragtet sølvtøj hjem til hylden i den franske hovedstad.

I ligaen fører man med suveræn stil. Således er der blevet høstet 62 point efter 24 kampe, hvilket er 11 flere end Marseille på andenpladsen. Holdet fra Paris har kun tabt to kampe i denne sæson.