Det spanske landshold skal til sommer til  VM-slutrunden i Rusland forsøge at hive deres fjerde internationale titel hjem på de seneste 10 år – den bedrift kommer Chelsea-stjerne Alvaro Morata dog ikke til at være med til at bidrage til. Han er nemlig blevet udeladt af den spanske landsholdstrup. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Den tidligere Real Madrid-spiller har virkelig i denne sæson i Premier League kæmpet med sin form og sine præstationer på banen for The Blues, som Chelsea også kaldes, hvilket også formentlig er hovedårsagen til at angriberen ikke er med i truppen. I den netop færdigspillede sæson nettede han 15 gange i 47 kampe i alle turneringer efter han kom til klubben i sommers for næsten 600 millioner kroner – et rekord-beløb for London-klubben.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

De andre, der i øjeblikket bliver foretrukket i stedet for Morata, på det spanske landshold er navne som Diego Costa fra Atleico Madrid, Iago Aspas og Rodrigo Moreno. Det er i hvert fald træner,  Julen Lopeteguis vurdering. I Moratas tid på landsholdet er det blevet til 13 mål i 23 kampe, men den statistik er altså ingenting i forhold til hans nuværende kampform, hvor han i over 10 kampe ikke har scoret for Chelsea.

En mulig startopstilling for det spanske landshold kunne være David De Gea på mål. I midterforsvaret er det naturligvis Sergio Ramos og Gerard Pique fra henholdsvis Real Madrid go Barcelona, mens Arsenals Nacho Monreal, Cheleas Marcos Alonso og Barcelonas Jordi Alba kæmper om pladsen som venstreback. På højrebacken kunne det meget vel blive Dani Carvajal.

På midtbanen er det Barcelona-holdkammeraterne Sergio Busquets og Andres Iniesta, der dominerer, kombineret med City-stjernen David Silva, mens Isco også kunne være i spil til en plads blandt de startende 11 mand på banen.

Fløjspillere kunne være Marco Asensio og Lucas Vazquez fra Real Madrid, mens spillere som Thiago, Fabregas, Koke og Saul Niguez også er spændende navne.