Kroatisk profil er eftertragtet blandt flere Premier League-storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige kroatiske landsholdsspiller Mateo Kovacic rygtes endnu engang væk, fra den spanske storklub Real Madrid. Den kroatiske spiller er i øjeblikket til VM-slutrunde, hvor Kovacic er med på et ekstremt velspillende kroatisk landshold.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Real Madrid-spilleren har tilspillet sig interesse, fra flere Premier League-storklubber. Daily Star skriver at storklubberne Tottenham, og Manchester City viser stor interesse. Tilbage i 2015 forlod Mateo Kovacic, Inter Milan, for at skifte til Real Madrid.

Kroaten kostede på daværende tidspunkt omkring 210.000.000 kroner, for Real Madrid at hente til Santiago Bernabeu. Det er siden 2015 blevet til 109 kampe for Mateo Kovacic, i Real Madrid-trøjen.

Det er dog tydeligt at Mateo Kovacic længe ikke har været tilfreds, med den spilletid han får. Da han ønsker fast spilletid, hvilket også er forståeligt. Det er også spilletid der skal til, for at den 24-årige kroat fortsætter sin udvikling.

I øjeblikket meldes der dog intet om, hvad man forventer prisen på Mateo Kovacic ligger på. Men hvis Manchester City og Tottenham skal ud i en budkamp, så kan prisen formentlig godt komme godt derop af.

Daily Star mener dog samtidig at der inden så længe, kommer flere Premier League-klubber som melder sig ind i kampen. Da Mateo Kovacic efter sigende er et kæmpe emne hos Premier League-klubberne.

Hvor ser vi kroaten spille efter sommeren?

Spørgsmålet er så hvor Mateo Kovacic har den største mulighed, for at udvikle sig og få mest spilletid. Men der er nok ingen tvivl om at det kunne være godt for Kovacic, at komme til en klub hvor han kan få godt med spilletid.

Både Pochettino og Guardiola som er trænere hos henholdsvis Tottenham og Manchester City, kan formentlig give Kovacic gode værktøjer til fremtiden.

Læs også: Manchester United jagter ekstremt dyr PSG-stjerne