Den solide forsvarsspiller har muligheden for at skifte til en La Liga-konkurrent, eller en Premier League-klub.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det franske medie France Football har Premier League-klubben Leicester stor interesse, i at sikre sig en forsvarsspiller fra den spanske klub Getafe. Det er den 26-årige Getafe-forsvarsspiller Djené Dakonam som rygtes mod Premier League-klubben.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Djené Dakonam har i den seneste sæson spillet 36 kampe, for den spanske klub. Det er grundet de mange optrædener, at Dakonan har kunne vise sig frem og tilspille sig interesse fra andre klubber. Det er netop det der er sket her, med Leicester.

France Football skriver samtidig at prisen som Leicester skulle være klar til at betale, ligger på omkring 210.000.000 kroner. Lige i øjeblikket meldes der at være en anden klub som også har Getafe-spilleren i kikkerten.

Getafe-spilleren er ikke super høj, men så er han super hurtigt. Hvilket ikke lige er en typisk egenskab for spillerne i forsvaret, hos netop Premier Leauge-klubben Leicester. Leicester har primært haft brugt nogle store brede spillere, som bare er fysisk stærke.

Leicester benyttede sig i mesterskabssæsonen primært af Robert Huth og Wes Morgan, og de to spillere får ikke længere super meget spilletid. Men det bliver spændende og se, om skiftet bliver til en realitet, eller ej.

Hvem vinder i kampen om Getafe-forsvarsspilleren?

Som tidligere nævnt, så er der en anden klub som også har den 26-årige forsvarsspiller i kikkerten. Det er den spanske storklub Sevilla, som også har Djené Dakonam i kikkerten. Så det kan ende med at blive en beslutning for Dakonan, om hvor han vil hen.

Såfremt at klubberne byder en pris, som Getafe er klar til at sælge forsvarsspilleren for. Muligheden for at Djené Dakonam vælger at blive hos Getafe er der også, men de fleste forventer at han har interesse i at prøve sig selv af i en større klub.

Læs også: Henter gammel kending: Chelsea hentet Courtois-erstatning