Den spanske fodboldklub, Valencia FC, har påbegyndt forhandlingerne med den mangeårige Chelsea-spiller, John Obi Mikel. Det skriver AllNigeriaSoccer.

Foto: Reuters / Hannah McKay

Foto: Reuters / Hannah McKay

Den nigerianske landsholdsspiller så også ud til at forlade Stamford Bridge sidste sommer, men han havde en slags genoplivelse under træner Guus Hiddinks ankomst til London i december.

Den 29-årige spiller skiftede til Chelsea i 2006, og er den spiller, som har spillet i klubben i længst tid. Hvis man ser bort fra John Terry.

Men ifølge AllNigeriaSoccer har Valencia påbegyndt forhandlingerne med den rutinerede midtbanespiller gennem en mellemmand. Prisen for Mikel skulle angiveligt ligge omkring 4 millioner pund, altså 40 millioner danske kroner.

Læs også: Hvem vinder og hvem rykker ned i Premier League? Football Manager giver dig svaret

John Obi Mikel har tidligere optrådt for den norske hovedstadsklub Lyn, men da omverdenen fik øje på hans talent, skiftede han hurtigt til Chelsea.

Faktisk havde han allerede underskrevet en kontrakt med Manchester United, men Mikel ombestemte sig, og klubberne indgik et kompromis, så nigerianeren alligevel lov til at skifte til Chelsea.

Med Chelsea har Mikel vundet ét engelsk mesterskab og tre FA Cup-titler. Han har spillet 206 kampe for London-klubben og scoret to mål.

Læs også: Leicester-stjerne starter tøjmærke op – se det geniale navn her

Klubben fra Vestlondon har i denne sæson været ramt af et hav af problemer på banen, og man er i øjeblikket placeret på en sølle 10. plads. I det hele taget ikke en særlig prangende sæson af londonerne.

I november så man sig nødsaget til at fyre den portugisiske træner José Mourinho, som ellers har været hovedpersonen i fodboldklubben Chelsea de sidste mange år. Trænersædet blev overtaget af hollandske Guus Hiddink.

Til sommer får Antoni Conte chancen for at rette op på tingene, så man ikke ender med en sæson som denne igen.

Læs også: Officielt: Neymar misser Copa America – se den latterlige grund her