Real Madrids hjemmebane trøje for den næste sæson 18/19 er blevet fejlagtigt offentliggjort på interenettet før dets officielle udgivelsesdato. 

Den berømte hvide t-shirt har fået et lille løft forud for den kommende sæson – i hvert fald i følge nedenstående billede lækket på Twitter af Footy Headlines, hvor der er kommet nogle sorte linjer på klubbens hjemmebanetrøje for første gang i tre sæsoner.

Alle linjerne på trøjen og shortsene har været blå og grå i tonerne siden 14/15 sæsonen, men nu er der altså vendt en lidt mere traditionel tilgang til trøjedesign tilbage.

Adidas er dem, der står for produktionen og de er altså gået tilbage til bascis som man siger i næste sæson. Fly Emirates er stadig hovedsponsoerer på trøjen og det tager naturligvis en stor plads på midten af brystet.

Det er desuden også som de fleste andre topmoderne trøjer i verden lige nu blevet aktivet med et såkaldte Climachill eller Climacool, der gør trøjen let modtagelig for sved og lettere at absorbere det væk igen. Climachill vil dog få sin debut på verden største fodboldscene, når trøjerne til sommerens VM kommer til at være en del af det nye system.

Trøjen forventes at blive officielt udgivet i maj , lidt senere. Der vil på samme tid også blive offentligjort en ny tredje trøje og en udetrøje til næste sæson.

Indtil da bliver Real Madrid nødt til at stille sig tilfreds med de trøjer de har lige nu. Klubben er godt nok lige stillet sig i Champions League finalen for tredje gang på tre år, men de ikke helt haft den sæson som de håbede på i den hjemlige liga La Liga.

Hvis de dog ikke vinder den prestigefyldte turnering må denne sæson i den grad blive betragtet som en fiasko. De møder Liverpool d. 26/ kl. 20:45. Kampen sendes på dansk tv.