Manchester United er endnu en gang i vælten i den europæiske presse. Denne gang er det dog ikke fordi de har hentet en ny spiller for enorm overpris, nej det er såmænd bare fordi, deres kommende hjemmebanetrøje for den nye sæson er blevet afsløret. 

AF KRISTIAN PARIS

Det er et nyt år og selvom vi kun er lidt over halvvejs inde i denne sæson, er der allerede dukket adskillige nye trøjer frem for alle de store klubber i Europa på de sociale medier. Og de røde djævle i England er ikke en undtagelse.

Brugeren Franco Carabajal har her fredag udgivet et opslag på Twitter, der meget vel kunne være Manchester United hjemmebanetrøje, når sæsonen hedder 18/19.

Trøjen falder dog ikke god jord hos alle, selvom han selv er meget begejstret over. Efter opslaget har flere brugere givet deres mening tilkende som enten er positivt eller negativ.

United har i denne trøje beholdt deres normale farver som er rød og sort. Den øverste halvdel af trøjen minder meget om den de har brugt i de seneste par sæsonener, mens det er underdelen, der skiller sig ud. Her er rød blevet kombineret med sort i et farveskema på den måde, at de horisontale linjer bliver gjort større og større.
Denne måde at lave linjer på minder meget om Premier League konkurrenterne fra Watfords trøjer, hvor de store linjer bliver større og større.

United bliver for andet år i træk sponsoreret af Adidas, ligesom de også beholder Chevrolets symbol på midten af trøjen – det er dog efter vores mening alt for stort og for grimt.

FootyHeadlines skriver, at de har fået at vide, at United vil kombinere trøjen med sorte shorts for første gang nogensinde. Ifølge det medie er trøjens inspiration motorvejen, som grundlæggerne af klubben kørte på…