Den tyske kantspiller Leroy Sané, har været velspillende for Manchester City i denne sæson. Nu modtager den velspillende profil ros, fra den engelske legende Frank Lampard.

Af Lasse D. Drescher

I det engelske medie Goal, har mediet interviewet Chelsea og Premier League-legenden Frank Lampard. Den tidligere engelske landsholdsstjerne uddeler store roser til nuværende Manchester City-spiller Leroy Sané, som Lampard sammenligner med tidligere PL-stjerne.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Det er den walisiske Manchester United-legende Ryan Giggs, som er et meget velkendt ansigt i Premier League, som Sané sammenlignes med. Den 22-årige tyske kantspiller har specielt i denne sæson, for alvor slået igennem hos Manchester City.

Generelt så har Premier League-storklubben Manchester City, været super solide og velspillende i denne sæson. Efter 31 Premier League-kampe har Manchester City 84 pont, imens Manchester United på andenpladsen har 68 point.

Leroy Sané har som sagt været solid i offensiven, for manchester City. Det er så formentlig også derfor, at Lampard nu går ud til medierne og roser den tyske kantspiller.

Frank Lampard udtaler følgende til Goal:

“Han ligner allerede et guldkorn, som Manchester City har sikret sig billigt, hvis man sammenligner priserne med markedet nu. Den måde Sané sætter forsvaret af på, og hans benarbejde, intelligens og fart får mig til at tænke på Ryan Giggs.

Den måde Giggs var på, ligner meget Sanes, samtidig med at de begge også tit foretrækker at lave det sikre og nemmeste spil. Der er mange ting som vil spille ind i den kommende Champions League-kamp. Men det bliver spændende og se hvem Sanë skal spille mod.

I de seneste kampe for Liverpool, har de haft problemer i højre side af forsvaret. Det bliver formentlig Trent Alexander-Arnold, selvom Nathaniel Clyne nok når at blive klar efter hans langvarige skade.”

Læs også: Han var et kæmpe flop i Manchester United: Nu kan ikke komme på hold i hans nye klub – han er alt for fed