Den 22-årige Lazio-profil Sergej Milinković-Savić har i en længere tid været rygtet væk fra Serie A. Der er nu ifølge italiensk medie stor interesse, fra Atletico Madrid og Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige serbiske midtbanespiller Sergej Milinković-Savić er ifølge italiensk medie eftertragtet, af to europæiske storklubber. De to klubber som ifølge Calciomercato jagter den 22-årige serber er Atletico Madrid og Manchester United.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Sergej Milinković-Savić var ifølge mediet også jagtet af Serie A-giganten Juventus, i løbet af sommerens transfervindue. Det meldes dog ifølge Calciomercato at Juventus lidt har droppet interessen.

Samtidig meldes det at Atletico Madrid og Manchester United er de klubber, som på nuværende tidspunkt viser interesse i den 22-årige serbiske midtbanespiller. Sergej Milinković-Savićs agent skulle dog have udtalt sig om rygterne.

Ønsker serberen at fortsætte hos den italienske storklub?

Agenten har ifølge det italienske medie udtalt, at den unge serbiske Lazio-profil er glad for at være i klubben. Det forventes at agenten udtaler følgende, for at få lidt af rygterne væk så Sergej Milinković-Savić kan fokusere på fodbolden i Lazio.

Læs også: Cavani nægtede Neymar at sparke straffe: Nu har Neymar gjort dette