Den 22-årige Lazio-profil Sergej Milinković-Savić rygtes fortsat væk fra den italienske storklub. Der er ifølge engelsk medie kamp om Serberen, fra de to Manchester-klubber.

Af Lasse D. Drescher

Den velspillende serbiske midtbanespiller Sergej Milinković-Savić rygtes fortsat væk fra Lazio. The Metro skriver at der er kamp om den unge serber, fra de to Premier League-storklubber Manchester City og Manchester United.

(Photo by Silvia Lore/NurPhoto via Getty Images)

Metro skriver samtidig at Lazio skulle have afsløret, at de er klar til at sælge den velspillende midtbanespiller. Det kræver bare et der bliver tilbudt et tilpas højt beløb. Det forventes at beløbet skal ligge op omkring 600.000.000 kroner.

Sergej Milinković-Savićs agent har dog ifølge mediet udtalt, at der er stor interesse i hans klient. Dog meldes der ikke noget om hvor Milinković-Savić ønsker at fortsætte karrieren.

Bliver Lazio-profilen solgt til Premier League-giganterne?

Det har tidligere været meldt ud, at Sergej Milinković-Savić er glad for at være hos Lazio. Så det tyder ikke på at Sergej ønsker at forlade klubben. Men Lazio er ifølge rygterne klar til at lade Sergej smutte, såfremt de får et godt bud.

Læs også: Southampton XI: Hvis de havde beholdt alle deres spiller