Steven Gerrard vender tilbage til Liverpool, dog ikke som spiller.

Af Lasse D. Drescher

Den 36-årige Liverpool-legende Steven Gerrard vender nu tilbage til Liverpool, efter en tid i den amerikanske fodboldrække Major League Soccer. Den nye job-titel vil være ungdomstræner på Liverpools akademi.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Steven Gerrard er en meget respekteret og velkendt person i Liverpool og generelt i England. De unge på Liverpools akademi, har formentlig meget respekt for Gerrard, så de vil nok adlyde og gøre som der bliver sagt, når han træder ud på træningsanlægget.

Steven Gerrard udtaler følgende til deres egen hjemmeside:

“Jeg går ud fra, at jeg ikke behøver at forklare hvad denne klub betyder for mig. Men da jeg fandt ud af at der var en seriøs mulighed for at jeg kunne komme tilbage, ville jeg være sikker på det ville være i en rolle, hvor jeg kunne hjælpe klubben godt.

Det giver mig en fantastisk mulighed for at udvikle mig som træner, samtidig med at nyttig viden, erfaringer og idéer.”

Læs også: Guardiola: Vi skal acceptere kritikken af Bravo