Efter deres sensationelle sæson sidste år, hvor de vandt mesterskabet, er de ikke i nærheden af det samme niveau. Ja, Leicester ligger rent faktisk kun ét point over nedrykningsstregen. En sand skuffelse for de engelske mestre.

Af Kristian Paris 

Efter 25 spillerunder i den bedste engelske række, ligger de forsvarende mestre fra Leicester lige nu kun ét point over stregen med 21 point – fem sejre, seks uafgjorte og 14 nederlag.

Hvis mestrene skulle være så uheldige at rykke ned, tager vi nu et kig på de spillere, der med garanti hurtigt vil kigge sig om efter en ny klub.

Kasper Schmeichel

Foto: EPA/TIM KEETON

Schmeichel var helt eminent i sidste sæson, og han var en af årsagerne til, at Leicester sikrede sig mesterskabet. I denne sæson har han ikke været helt sig selv bl.a. grundet skader. Det ville være en skam at se ham tilbage i The Championship, når han ville være en betydelig forbedring til mange af de andre Premier League-mandskaber.

Jamie Vardy

Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images

Vardys liv de seneste år har helt sikkert været en stor omvæltning. Meget er sket for den målfarlige angriber, men højde punktet må nok være sidste sæson, da han slog rekorden for flest mål i træk, vandt ligaen(!), og i år spiller han Champions League.

Realiteterne er nu, at Leicester og Vardy ligger på kanten af nedrykning. Hvis uheldet er ude, vil Vardy med garanti ikke tilbage hvor kan kom fra. Han skal videre og det skal helst være til Premier League…

Leonardo Ulloa

Ulloa er på ingen måde den bedste spiller for The Foxes, men han vil uden tvivl være den første til at forlade Leicester, hvis de skulle rykke ned.

Leicesters manager Ranieri har tidligere, ifølge Ulloa, brudt løfter om spilletid, og om at købe andre angribere. Ulloa har tilmed tilkendegivet sin utilfredshed på de sociale medier ved at sige, at han aldrig vil spille for Leicester igen.

Han skulle i virkeligheden også være smuttet i det netop lukkede januar-transfervindue, men The Foxes formåede at holde på ham. Så heldige er det med sikkerhed ikke til sommer.