Leicester City er lige ved at kunne annoncere, at de har slået klubbens rekord for dyreste indkøb nogensinde.

Hvis du har fulgt bare en lille smule med i de internationale fodboldmedier den seneste uges tid, ved du, at Leicester City har jagtet belgieren Youri Tielemans. Det er nu blevet en realitet.

Midtbaenspilleren tilbragte sidste halvsæson som lejesvend i klubben, men nu kommer han altså til klubben på en permanent aftale. Han skifter fra den franske klub Monaco, der sælger ham for omkring 400 millioner kroner.

Tielemans var mere end flyvende for Leicester City i slutningen af 18/19 sæsonen. Det har resulteret i, at flere medier har overvejet om Leicester er for lille en klub. Han har i hvert fald tiltrukket sig opmærksomhed fra hele fodboldverdenen.

BRUSSELS, BELGIUM – NOVEMBER 03:

Playmakeren var essentiel i klubbens lykke i sidste halvdel af sæsonen. Det var lige efter Claude Puel var blevet fyret og Rodgers tog efter hans trænerjob i Celtic.

Tielemans spillede 13 kampe og lavede tre mål i Premier League. Derudover tilføjede han en del kreativitet og arbejdsindsats til klubbens midtbane.

Leicester city formåede dog desværre ikke at kvalificere sig til Europæisk fodbold i den næste sæson. Det får the Foxes dog lov til at lave om i næste sæson, hvor truppen er blevet særdeles forstærket.  Tielemans forventes lige nu at gennemgå lægetjekket og dermed skulle han være klar til at skrive under på en kontrakt med klubben der har hjemmebane på King Power Stadium. Dog skal han også lige landsholdstur med det belgiske landshold denne sommer. Holdet har en del kampe de lige skal have overstået forud for slutrunden næste sommer.