Leicester-spilleren Danny Drinkwater rygtes væk fra King Power Stadium. Det er West Bromwich-træneren Tony Pulis, som skulle have stor interesse i at få fat i Drinkwater.

Af Lasse D. Drescher

Der skulle ifølge Readwestbrom være flere engelske medier som forbinder Leicester-profilen Danny Drinkwater med et skifte til Premier League-klubben West Bromwich. West Bromwich-træneren Tony Pulis skulle have et stort ønske, om at få Drinkwater til West Bromwich.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Det har på ingen måde være et god sæson for Leicester. De kæmper om at undgå nedrykning i Premier League, men de er stadig med i Champions League. Leicester mangler stadig at spille returkampen mod Sevilla hjemme på King Power Stadium. Sevilla er foran 2-1, men Leicester formåede at lave det vigtige udbane mål, så håbet lever stadig.

Kan West Bromwich sikre sig Leicester-profilen?

Der er ikke sat noget prisskilt på den 26-årige engelske midtbanespiller. Dog forventer mediet at Leicester vil kræve mere, end hvad Drinkwater måske er værd. Drinkwater er blandt Leicesters vigtigste spillere, så derfor vil de forsøge at hive alle de penge ud af West Bromwich, som de kan.

Læs også: Athletic Bilbao-stjerne rygtes til europæiske storklubber