En afPSGs spillere er angiveligt blevet tilbudt en vej væk fra Paris så sent som i sommers. Men han takkede nej og er nu flyvene i den franske hovedstad. 

AF KRISTIAN PARIS

Det drejer sig om Ligue 1s førerholds højre back Thomas Meunier, der angiveligt er blevet tilbudt at skifte til den engelske hovedstad, London. Men som bekendt af viste det sig, at Meunier takkede nej.

Den belgiske landsholdsspiller kæmper ellers om højrebacken positionen med Dani Alves, der kom til den franske hovedstad i sommers fra den italienske storklub Juventus i Serie A.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images

 

Ankomsten af den brasilianske kollega har naturligvis sat Meuniers spilletid på prøve – og måske også hans fremtid – derfor kunne et skifte til Chelsea ikke være helt udelukket og faktisk en udmærket ide.

Meunier valgte at blive i den franske hovedstad og kæmpe for sin plads på Unai Emerys hold, og har siden begyndelsen af sæsonen spillet syv kampe i Ligue 1 i denne sæson.

Den 26-årige spiller må dog se sig slået af Dani Alves, der åbenbart er blevet managerens førstevalg på højre back positionen, selvom der til at begynde med forskellige problemer ved ankomsten af den tidligere Barcelona-spiller.

 – Jeg kunne have skiftet til Chelsea på den sidste dag i transfervinduet i sommers, men det valgte jeg at takke nej til, fordi jeg ikke have lyst. Jeg vil være førstevalg fremfor Alves, når sæsonen er ovre.
Chelseas mislykkedes forsøg på at hente den belgiske spiller førte til, at Antonio Conte, hentede en anden spiller på transfervinduets sidste dag. Som bekendt endte det med, at klubben hentede Davide Zappacosta i stedet for Meunier for omkring 230 millioner kroner fra Serie A-klubben Torino.
Den italienske spiller har dog kun spillet en kamp for the Blues i Premier League, eftersom det er Azpilicueta og Victor Moses, der har siddet på højresiden af forsvaret i denne sæson.