Af Anders Lang Jensen

Lincoln er i gang med at skrive den måske største FA cup-historie. De slog lørdag Premier League-mandskabet Burnley ud med en 1-0 sejr af den historiske cupturnering, og er videre til kvartfinalerne.

Lincoln efter deres 1-0 sejr mod Burnley.

Som det første Non-League-mandskab er de videre til kvartfinalerne, og det er der en helt bestemt grund til. Under kampen brugte de deres styrker, og slog Burnley ud. Men en indtagen af en mad nærmest med superkræfter, kan have spillet ind over den største FA cup-sensation i 103 år. Svaret er toast!

Holdets keeper Paul Farman siger i et interview, at toast er midlet til sensationer som denne: ”Måden vi spillere ser fodbold på, og lever, kan ikke være sund. Jeg er heller ikke. Alt vi gør, er at spise toast og se fodbold”, siger den erfarne keeper.

”Du kan dufte toast, når du går på gangene i klubben. Vi sidder der altid, og ser fodboldklip samtidig. Når vi møder ind om morgenen til træning, er alle helt udmattede i ansigtet, men når vi skal træne, er alle klar, og har ild i øjnene”, slutter Farman.

Lincoln kan enten møde Arsenal eller Sutton i kvartfinalerne. De to hold spiller i aften den sidste ottendedelsfinale.