Der er bare nogle spillere, der spiller hver eneste weekend, uge efter uge. Her har vi samlet netop de spillere, har har flest minutter på sig siden 2015 – vel og mærke i Premier League 

5. Christian Eriksen – 9058 minutter 
Vores alles sammen danske playmaker har i de sidste tre sæsoner kun misset seks kampe for Tottenham. Han formåede derudover faktisk at spille hver eneste kamp tilbage i 14/15 sæsonen. Siden 15/16 har han lavet 38 assists, der er det næsthøjeste antal i rækken – kun overgået af Kevin De Bruyne.

4. Charlie Daniels – 9169 minutter
Venstre backen er ved at slå rekord ved at spille 35 kampe i de sidste tre sæsoner for Bournemouth, når de har været i Premier League. Han har desuden spillet i hver eneste engelske fodboldrække – ikke dårlig for en spiller, der kom til for 17500 kroner fra Leyton Orient.

3. Steve Cook – 9201 minutter
Bournemouth forsvareren spillede alle minutter for klubben i sidste sæson i Premier League. Selvom han var ude i de første fire kampe har han nu genvundet managerens selvtillid og er en af nøglespillerne i klubben succes i de sidste par år.

2. Romelu Lukaku – 9310 minutter
Jose Mourhon har udtalt, at han er meget taknemlig for at have Lukaku  i sin trup. Kun ham og Nemanja Matic er sluppet væk fra den hårde kritik i sidste sæson. Lukaku har etableret sig selv som et fysisk monster og det illustrerer kun godt, at han har spillet næstflest minutter af alle spillere i de sidste tre sæsoner.

1. Cesar Azpilicueta – 9682 minutter

Den spanske landsholdsspiller spillede alle Antonio Contes 51 PL kampe, da han var chef for Chelsea. Derudover spillede han også hvert et sekund i deres titelvindende sæson sidste sæson. Han blev hvilet mod Swansea i november, men siden da har han spillet hver et minut.

Han har tillige lavet fem mål og 15 assists over de sidste tre sæsoner.