#7: Gareth Bale – 18.767 kilometer

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Waliseren er rangeret som nummer 65 på TravelBirds oversigt, som rummer over 300 spillere i alt. Derfor har han selvsagt rejst mere end gennemsnittet, men Real Madrid-spilleren har altså kun besøgt én by, og det er amerikanske Los Angeles, som også Neymar har besøgt. Mere om det nedenunder.

#6: James Rodriguez – 15.455 kilometer

Foto: Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images

Fodboldspillere er øjensynligt mere end lykkelige over at have muligheden for at kunne vende retur til hjemlandet, når sæsonen er ovre. Det har James da selvfølgelig også valgt, så turen til Colombia og byen Cartagena, bringer Real Madrid-spilleren op på over 15.000 kilometer.

#5: Mesut Özil – 5.069 kilometer

Foto: Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Mesut Özil er oprindeligt fra Tyskland, men hans familie stammer fra Tyrkiet, og som en del af immigrationspolitikken i 1970’erne blev denne inviteret til landet. Özil har dog stadig en del familie i Tyrkiet, og derfor blev byen Alacati besøgt i sommeren 2017.

#4: Luis Suarez – 22.713 kilometer

Foto: David Ramos/Getty Images

Suarez har sammen med mange andre af holdkammeraterne i FC Barcelona været på den altid kulørte ø, Ibiza. Men som kilometertallet viser, så har uruguayaneren altså også været uden for Spaniens grænser. Foruden Rosario i Argentina – hvor Agüero i øvrigt også var på ferie – besøgte Suarez også Antigua og Barbuda.

#3: Lionel Messi – 22.713 kilometer

Foto: Jonathan Daniel/Getty Images/AFP

Nej, du læser ikke forkert. Messi og Suarez har tilbagelagt nøjagtig samme distance. Og det er ikke helt tilfældigt. For de to spillere har nemlig opholdt sig på de samme tre destinationer, så vi tager den lige en gang til for Knud; Ibiza, Rosario og Antigua & Barbuda. Foruden at være venner på banen som en del af en giftig trio (som netop er blevet revet itu på grund af Neymars skifte til PSG), har de to spillere altså også knyttet et tæt bånd til hinanden uden for kridtstregerne. Note: Flere stjerner har alle opholdt sig i den argentinske by, Rosario, og det skyldes sandsynligvis, at de alle har været med til Lionel Messis bryllup.

#2: Neymar – 40.772 kilometer

En spiller som har fået megen omtale dette transfervindue er brasilianske Neymar, som netop er skiftet fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain. Med fem besøgte destination denne sommer placeres den altid farlige angriber på en flot andenplads med 40.000 tilbagelagte kilometer. For Neymars vedkommende blev det til en tur til USA, hvor han besøgte Los Angeles og Las Vegas, foruden at være en del af de udvalgte til Messis bryllup i Rosario i Argentina. Derudover blev stjernen også spottet i Sun City i Sydafrika og på fodboldspillerens favorit nummer ét, Ibiza.

#1: Cristiano Ronaldo – 941 kilometer

Foto: NIVIERE/SIPA

Cristiano Ronaldo har garanteret løbet flere kilometer i sidste sæson end han har tilbagelagt denne sommer. Det er nemlig kun blevet til sølle 941 kilometer, og det skyldes, at portugiserens eneste destination denne sommer var Ibiza. Måske skyldes det, at Cristiano netop har fået tvillinger, og har mere travlt med at passe dem, end at pleje sig selv?

LÆS OGSÅ: Avis: Vender Cristiano tilbage til PL?

LÆS OGSÅ: LISTE: Neymar bryder ALLE rekorder – her er de dyreste transfers de seneste 25 år