Af Anders Lang Jensen

På målmandsposten har det ikke just været en dans på roser i Liverpool. Enten har forsvaret for The Reds sejlet rundt, eller også har de to målmænd, Jurgen Klopp råder over, set mere end sløve ud inde i kassen.

Det er et problem, som manageren på Anfield gerne ser løst, og dermed jagter tyskeren en ny målmand til truppen. Det er dog en opgave, der ikke er lige til. Efter salget af Philippe Coutinho har Liverpool pengepungen fyldt op, og med penge til at hente den keeper de ønsker.

Simon Mignolet og Loris Karius sættes i forbindelse med andre klubber, eftersom deres niveau ikke har været tilfredsstillende for manager-Klopp. De transferansvarlige på Anfield søger mod syd og det italienske. AS Romas målmandsprofil Alisson er ønsket i Merseyside-klubben.

Tyske Jurgen Klopp er desperat efter en kontinuerlig sidste skanse i buret, hvorfor jagten på en ny keeper allerede i dette transfervindue er på sit højeste. Dagene bliver færre og færre, og derfor må manageren snart gøre handling, hvis Liverpool skal nå at hente en ny målmand, inden sæsonen slutter.

Ifølge det italienske medie ”II Tempo” har klubben fra Rom afvist et bud fra Liverpool på deres førstemålmand Alisson, som har udviklet sig til en stor profil i hovedstadsklubben. Den 25-årige brasilianer er dog ikke en mand, Roma ønsker at slippe.

Mediet melder ikke noget om, hvad Liverpools bud præcis lå på, men i hvert fald under et beløb på 44 millioner engelske pund. For det er angiveligt den værdi, Roma vil have for deres målmandsprofil. Derudover skulle italienerne have fortalt, at man ikke vil af med Alisson midt i en sæson.

Økonomien burde dog ikke være et tema for Liverpool. Man forventer, at englænderne forhøjer deres bud markant for at gøre Roma-ledelsen mere åbne i forhold til at starte forhandlinger, selvom det er midt i en sæson i januars transfervindue.