Efter det lidt kedelige og ret så ydmygende og flove optrin fra Premier League klubben Liverpool, da de i sommers forsøgte at hente den hollandske landsholdsspiller og kaptajn for Southampton, Virgil van Dijk, har Klopp og co. pudset brillerne og indstillet jagten på spilleren. 

AF KRISTIAN PARIS

I stedet vil de nu hente en anden af Hollands profilerede forsvarsspillere til klubben. Der er nemlig tale om, at Stefan de Vrij skal til Liverpool allerede i det næste kommende transfervindue til januar.

Det skriver det italienske medie Calciomercato, via the Mirror, i hvert fald på deres hjemmeside. The Reds vil eftersigende meget gerne være med i kampen om den 25-årige landsholdsspiller, der også jagtes af storklubber som Juventus og Inter Milan.

Virgil van Dijk i aktion for Southampton i en kamp mod Norwich i sidste sæsons FA Emirates Cup. Foto: Getty Images

Juventus er nemlig på udkig efter en spiller, der kan fylde tomrummet ud efter den legendariske stooper Leonardo Bonucci valgte at forlade Torino til fordel for Milano og AC Milan tidligere på sommeren.

Den tidligere Feyenoord spiller og nuværende Lazio spiller har slået sit navn fast som en af de bedste defensive spillere i Serie A. Siden han kom til LAzio tilbage i sommeren 2014 har han spillet lige knap 60 kampe for klubben med omkring fem mål til følge.

Liverpool er eftersigende meget interesseret i spilleren, der virkelig kan bidrage til Liverpools defensive organisation. Den så man i hvert fald mange mangler på, da klubben stødte sammen med Sevilla i årets første gruppespilskamp i the Champions League.

Kampen endte 2-2 på Anfield.