liverpool_fc_crest_by_Wolfman85308Liverpool viste i sommer, at de ikke er bange for at bruge penge. Over 1 mia. kroner blev brugt på nye spillere. Der var blandt et kæmpe hul, som skulle udfyldes efter Luis Suarez. Der blev hentet to nye angribere, Rickie Lambert i Southampton og den kontroversielle italiener, Mario Balotelli.

Det har dog vist sig, at ingen af de to har været i nærheden af, at kunne udfylde hullet efter Luis Suarez ikke længer spiller i en Liverpool trøje. Den anden angrebsstjerne, Daniel Sturridge, har samtidigt været skadet i store dele af sæsonen og det har for alvor udstillet Liverpools problemer på angrebsposten. Liverpool har desperat brug for en topklasse angriber, der kan gå ind på holdet og lave mål med det samme.

Liverpool er angiveligt klar til, at bruge rigtig mange penge på en ny angriber. Mange navne har været nævnt heriblandt stjerner som Edison Cavani, Karim Benzema og Wilfried Bony. Uanset hvilken angriber Liverpool henter, så vil det komme til at koste dyrt. De skulle dog være klar med omkring 300-400 mio. kroner. Mest realistisk er det nok, at Liverpool henter West Bromwich angriberen, Saido Berainho eller Wilfried Bony fra Swansea.

Læs også:

Ronaldo Løn – Så meget tjener Cristian Ronaldo

Zlatan Ibrahimovic løn – Så meget tjener Zlatan