Liverpool er i øjeblikket inde i en god periode i den engelske Premier League. Senest blev det til en sejr på hjemmebane mod de forsvarende mestre, Manchester City. Liverpool brugte i sommerens transfervindue over 1 milliard på nye spillere og noget kunne tyde på, at noget lignende kommer til at ske denne sommer.Marc+Bartra+Club+Atletico+de+Madrid+v+FC+Barcelona+e3gcU1XfO53l

Liverpool og manager, Brendan Rodgers er ihvertfald særdeles aktive på transfermarkedet i øjeblikket. Klubbens talentspejdere holder ifølge flere kilder øje med flere store spillere, som kan komme på tale til et muligt sommerskifte. Forsvaret er en af førstepriorteterne, da Brendan Rodgers fortsat mener, at man godt kunne bruge nogle lidt bedre boldspillende centrale forsvarsspillere.

Flere forskellige rapporter fra Spanien melder nu, at Liverpool flere gange har haft folk til FC Barcelonas kampe. De har været der for at kigge på den talentfulde forsvarsspillere, Marc Batra. Batra har ikke fået meget spilletid i denne sæson. Et sommer skifte til Liverpool kunne derfor meget vel komme på tale, men Liverpool skal dog først udløse hans frikøbsklausul på omkring 180 millioner kroner.